7.aprill „Teeseenejoogi valmistamise töötuba“ koos Piret Kõimaga

tea-da-hong-pao-tea-cup-1

Kevadel on hea turgutada talveväsimusest kurnatud keha elava ning väge täis teeseenejoogiga. Selleks, et ammutada tarkusi, kuidas ise teeseenejooki kodus valmistada kutsume teid Säsi Pruulikoja teeseenejoogi valmistamise töötuppa, kus õpetame iidseid tarkusi ja nippe.

Töötuba toimub Õhtu põik 4 asuvates “Väikesed sammud” ruumides 07.04 algusega 18.00 ning kestab kella 20:00-ni.

Töötuba viib läbi Säsi Pruulikoja kombuchameister Piret Kõima.

Töötoas räägime:
1) Mis on teeseen ja miks on teeseenejook kasulik ja väge täis jook,

2) Milline on õige teeseen ja millele tähelepanu pöörata, kui endale teeseene koju toote,
3) Kuidas teha ühte tõeliselt head teeseenejooki, et see maitseks hästi, säiliks ja oleks kasulikku väge täis
4) ja loomulikult maitseme Säsi kombuchat ja vesikeefiri ja räägime ka muudest maailma asjadest 🙂

Osaluspanus on 15 eurot.

Töötoas osalemiseks on oluline eelnev registreerimine. Enda osalemise soov edastage e-posti teel info@sasi.ee või kirjutage Facebookis „Säsi Kombucha ja Vesikeefiri“ lehekülje sõnumitesse.

Jaga:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga