16. mai “Toida oma tervist!” Liis Orava raamatuesitlus

9041948559_ae975fe9d8_c

Integratiivne terviseterapeut ja toitumisnõustaja, loetava veebiblogi “Toitumistarkus” loojal Liis Oraval ilmus äsja tema esimene raamat “Toida oma tervist”, mis tõusis kiiresti raamatupoodide müügiedetabelite tippu.
Liis Orav jagas oma arusaamisi toidust ja tervisest ka Ingrid Peegi raadiosaates “Hallo kosmos” kahel nädalavahetusel, käsitledes inspireerival moel oma mõtteid tervise olemusest ja meie võimalustest ennast ja oma lapsi terveks toita. See raadiosaade, koos raamatuga, on saanud väga populaarseks ja tagasisidestatuks ka paljudel meie koosolemistel.

Ühisel kohtumisõhtul räägib kolme lapse ema ja terapeut Liis Orav oma raamatu sünniloost ning natuke põhjalikumat paljusid emasid puudutavatel teemadel – mikrofloora tervendamine, pärmseen ja kurnatusega toimetulek läbi toitumistoe. Kuidas probleeme ära tunda ja millised võiksid olla esimesed sammud tervenemiseks? Käsitleme häid toite, ravimtaimi ja olulisi toidulisandeid.
Lisaks püüame jätta võimalust aruteluks just kokku tulnud naisi puudutavatel teemadel – olgu siis valikuks kontratseptiivid, väikelaste lisatoitmine, väsimus-, mälu- või ainevahetusprobleemid.
Loome mõnusa teeõhtu just nii, nagu kohaletulijaist lähtuvalt sünnib ja loodame koos juba kuuldust või loetust saadud inspiratsiooniga jõuda sügavamete teadmiste ja äratundmisteni.

Üritus toimub teisipäeval 16. mail kell 18:00.
Kohtumisõhtul osalemiseks registreeri end FB üritusel osalejaks või saada meil aadressil riinu@vaiksedsammud.ee
Kui oled end registreerinud arvestame, et tuled kindlasti kohale.
Tasakaalupanus on seekord 15 eurot.
Oled väga oodatud mõtteid vahetama, kuulama ja inspireeruma! 🙂

Liis Orava kohta rohkem siit
http://toitumistarkus.ee/
ja kindlasti ka
http://r2.err.ee/v/hallokosmos/saated/625e1da5-e761-4f5d-bcb0-fa0063b9a7a7/hallo-kosmos-305-liis-orav-tervisest-ja-toitumisest
http://r2.err.ee/v/hallokosmos/saated/7b8bd44a-43dd-4ac5-9c9c-fe7a9c3896e2/hallo-kosmos-306-liis-orav-toitumisest-ja-tervisest-ii-osa

Kohtumisõhtult on võimalus osta tutvustatav raamat omahinna ja autori pühendusega! 🙂

Jaga:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga