22.okt Väikelaps ja jonn

Need kohutavad kahesed… Need kiuslikud kolmesed…
Ühel hetkel on su illikuku lapseke nagu ümber vahetatud ja armsa beebi asemel vaatab sulle vastu kuri ja röökiv silmatera. See aeg on käes…
Mis juhtub lapsega tema kolmandal eluaastal? Mis jonniga peale hakata? Kuidas kehtestada ennast ja kui palju lasta lapsel ennast kehtestada? Kas jonn on pigem lapse või ema õppetund? Kuidas last toetada, et kodurahu saaks võimalikult ruttu jalule seatud, aga suhe lapsega ei kannataks? Kas nüüd on õige aeg päriselt kasvatama hakata?
Oktoobrikuu teises emadetunnis räägime jonnakatest väikelastest, jagame jonnilugusid ja lahendusi, otsime koos tugevust, et sel keerulisel ajal ikka tasakaalukaks jääda.
Oled väga oodatud, kui teema Sind miskitpidi puudutab – kas on sul juba kodus jonnipurikas või tahad ennast raskeks perioodiks ettevalmistada. Võib olla on teil see aeg juba möödas ja oled valmis kogemusi jagama või tahad lihtsalt mõnusat naisteõhtut nautida.

Kliki end FB üritusel tulijaks või saada meil riinverlin@vaiksedsammud.ee ja saame kokku esmaspäeval 22 oktoober kell 17:00 Õhtu põik 4.
Osaluspanus 10 raha.

Jaga:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga