26. nov “Imetamisega alustamine”

Beebiootel emaettevalmistus lapse perre tulekuks keskendub tihtipeale vaid sünnitusele. Tundub, et kui beebi emaüsast tervena välja saab, peaks edaspidi olema kõik vaid imearmsad piimalõhnased ja naudutavad mesinädalad. Kahjuks tuleb sageli nentida, et raskused võivad ette tulla ka imetamisel.
Ühises vestluringis keskendume sellele, mida pidada silmas imetamisega alustamisel. Kuidas kulgeb beebi loomulik teekond rinnale? Milline on vastsündinu normaalne toitumisrütm esimestel elupäevadel ja kuidas tekib rinnapiim? Mida esimestel sünnitusjärgsetel nädalatel tähele panna? Millal peab beebit ise äratama ja millal oleks tal targem magada lasta? Kui palju peab kaal kasvama? Mida hakata peale valusaks muutuvate rindadega?
Kuidas tagada, et beebi esimesed elunädalad kujuneksid perele tõeliseteks mesinädalateks ja kust leida probleemide korral tuge?

Jutuõhtu on mõeldud ennekõike lapseootel või vastsündinud lapsega peredele ja seda viib läbi doula ja imetamisnõustaja Riinu Verlin. Osalemiseks kliki end FB üritusel tulijaks või saada meil aadressil riinu@vaiksedsammud.ee ja me arvestame, et Sa tuled meiega koos imetamisteemal arutlema.
Osaluspanus on 10 eurot.

Loeng toimub esmaspäeval 26.nov kell 17:00 Õhtu põik 4, Pärnu.

Jaga:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga