27. veebruar “Ajurveeda kui looduse toimimise õpetus praktilises igapäevaelus”

Tavapäraselt peetakse ajurveedat millekski võõrapäraseks ning seostatakse esmajoones Indiaga. Viimane ei ole otseselt vale, aga päris võrdusmärki nende kahe vahele siiski panna ei saa. Ajurveeda on elamise kunst ja teadus ühteaegu, mis käsitleb elu nii füüsilisest, vaimsest ja hingelisest aspektist lähtuvalt. Selliseid mõisteid nagu „kasulik“ või „tervislik“ ajurveedas ei kasutata. See, mis on ühe jaoks nektar, võib olla teise jaoks mürk. Tõde peitub alati igaühe individuaalses valemis, kus keha ja meel on üksteisega väga tihedas seoses. Elu on igal pool, aga mitte sugugi igal pool ühesugune.

Ajurveeda iidsetes tarkustes on peidus ka kõik täiusliku maitse saladused. Elu maitseb alati magusalt siis, kui oleme tasakaalus. See omakorda tähendab seoste nägemise võimet. Miks peavad ühed magusasõbrad kevade saabudes nentima, et riided on numbri või pool väiksemaks jäänud, teised aga tunnevad end kõigest hoolimata lahedalt nagu alati? Miks mõned suudavad halvasti öeldud sõna unustada juba mõne tunni möödudes, teised kannavad aga aastaid endaga kaasas? Milline on minu individuaalne valem ja mis on peidus magusas maitses?

Neile küsimustele aitab vastuseid leida veedaliku elustiili kauaaegne praktiseerija Kaja Keil, kes jagab lihtsaid ja praktilisi näpunäiteid, mis kõik on koheselt igapäevaelus rakendatavad.

Valmistame koos ka selitatud või ehk ghee.

MILLAL: 27.02.2019 kell 18.00
ASUKOHT: Väikeste Sammude stuudio, Õhtu põik 4, Pärnu linn (Valli maja)
OSALEMISPANUS: 15 eurot

Koha tagamisel registreeri end palun e-maili aadressil: monika@vaiksedsammud.ee.
Kohtade arv on piiratud!

——————————————————————————————-
Lisainfo Kaja kodulehel: www.praktiline-ajurveeda.ee

Loe ka Telegrammi intervjuud Kajaga: https://www.telegram.ee/vaimsus/inspireerivad-eesti-inimesed-kaja-keil-ajurveeda-on-opetanud-mind-oma-reaalsust-tingimusteta-armastama

Jaga:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga