22.aprill “Lapsepõlv – mida me loome?”

Pikk aeg meie eluteest on nimetatud lapsepõlveks. Aeg, mil kujundame ennast eelseisva „päriselu“ jaoks. Meie, lapsevanemate, roll on anda oma lapsele hea lähtepositsioon, et elada õnnelikku elu. Mida me tegelikult loomas oleme? Millist elu oma lastele soovime, millega ja kuidas last toetame?

Me räägime teadlikkust vanemlusest ja teadlikku vanemluse põhiküsimus on: miks käitume/õpetame/suhtume oma just sellesse lapsesse, just sel hetkel, just sel viisil nii nagu me seda teeme? Mida toob meie ellu just see laps? Mida me tegelikult tahame just sellele lapsele õpetada elu kohta?
Kas me seda isegi teame? Või kuidas taibata? Kuidas kohal olla?

Tahan veidi sügavamalt puudutada lapsepõlve olemust – erinevaid arenguetappe, nende äratundmist ja võimalusi, mida ühel või teisel etapil oma lapsele pakkuda, et see ei oleks vaid hetkemugavus ja lahendus igapäevaprobleemidele vaid ehk laiem vaade lapsepõlve olulisusele ja selle hilisematele mõjutustele kogu elukaare jooksul.
Räägin lühidalt kogu „lapsepõlvest“- vanusest 0-21 eluaastat – lapsepõlv algusest lõpuni!

Mida siis meie lapsed meist tahavad? Kes keda tegelikult õpetab?

Minu vaade laps olemisele on ehk tavamõiste põhjal esoteerikasse kalduv. Seega ootan arutelule emasid, kes tunnevad, et neis ei tekita vastumeelsust mõisted inkarnatsioon, saatus, energia, eeterkeha ja aura!
————————–————————–————————–———-
MILLAL: 22.04.2019 kell 17.00.
KUS: Õhtu põik 4, Pärnu linn
OSALUSPANUS: 10 eurot

Õhtut viib läbi sünnitoetaja ja emadusnõustaja Riin Verlin.

Registreerimiseks saada email aadressil monika@vaiksedsammud.ee või kliki end FB üritusel osalejaks ja me arvestame Sinu kohaletulekuga.
Pisibeebi võib kaasa võtta.

P.S. Palun suhtu oma osalejaks registreerimisse vastutustundega. Registreeri pigem siis kui kindlasti oled tulemas. See väldib olukorda kus kõik tullasoovijad ei mahu tulema, aga saal on pärast siiski tühjavõitu.
Loodan, et mõistad!

Jaga:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga