12. aprill „Töötuba naistele: vaagnapõhja- ja korsetilihaste tervis“

Naise üsk on vapustav ja imeline, peites endas väga palju varjatud võimalusi. Nende saladusteni jõudmine ning oma elujõu ja sisemise sära vallapäästmine on iga naise võimuses. Nii nagu süda pumpab verd meie füüsilisse kehasse, võiks vaagnapõhjalihaseid ehk intiimlihaseid pidada „teise südame“ käivitajateks.

Raseduse ja sünnituse tulemusel, aga ka muudel põhjustel nagu raskuste tõstmine, vale rüht, istuv töö jmt võivad vaagnapõhjalihased kas nõrgeneda või pingesse minna, mõjutades nii naise identiteeti, enesehinnangut, suhteid partneriga kui intiimelu.

Enamlevinumad tunnused, et „alumine korrus“ ei ole enam endises toonuses:
* Ootamatu uriinileke naerdes, köhides või sportides
* Probleemne kuupuhastus
* Organite allavaje
* Tundetu või valulik intiimpiirkond
* Alakõhu- ja/või seljavalud

Töötoas käsitleme probleeme, mis võivad tekkida vaagnapõhjas seoses lihaste lõtvuse või ülepingega. Samuti annan praktilisi juhiseid ja õpetan harjutusi, mis aitavad leevendada vaevusi ja luua tervenemist, muutes ebamugavus- ja piinlikkustunde hoopis rõõmuks ja naudinguks.

Töötuba viib läbi Katri Ristal, e-kursuste MINU TEINE SÜDA: AVANEMINE ja ÕIDEPUHKEMINE autor, joogaõpetaja ja mentor. Katri on pühendunud naiste nõustamisele ja juhendamisele intiimpiirkonnaga seotud või sellest lähtuvate probleemide lahendamisel. Loe lähemalt:www.minaolenginaine.ee.

Töötuba kestab ca 2,5 tundi, sellest 1-1,5h treening joogamatil (selili, kõhuli, käpuli, istudes, püsti). Treening on rahulik ning jõukohane igas vanuses ja füüsilises vormis osalejale. Töötoas tehtavad harjutused EI OLE sobilikud rasedatele.
Töötoa maksumus 20€.
Registreerumine aadressil
riinu@vaiksedsammud.ee
või end FB üritusel osalejaks klikates. Kui oled end tulema märkinud, siis arvestame Sinu osalemisega.

Kohtumiseni!

Jaga:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga