7. mai Emadeõhtu “Kandmine ühendab!”

Rahvusvahelisel lapsekandmisnädalal saame kokku, et koos jagada oma lapsekandmiskogemust.
Kas oled kogenud lapsekandja või alles katsetad? Oled mõelnud, et kandmist võiks ikkagi proovida? Mõtled, milline oleks teie jaoks õigem kandmisvahend? Kas kanda kõhul, seljal või küljel? Kas ikkagi kott või siiski lina?
Püüame kõigile neile küsimustele koos vastuseid leida!
Ootan väga kõiki kandmisfanatte tutvustama oma kandevahendeid. Palun võta kaasa oma Tula, Lenny, Manduca või Onbuhimokott, linane, kanepine või puuvillane lina, mei tai või misiganes vahendis Sa ome beebit kannad. Ole valmis seda ka natuke tutvustama teistele huvilistele ja lubama seda ka proovida.
Kui tahad oma käega katsuda/proovida erinevaid linasid- kotte-vahendeid oled väga oodatud seda tegema. Võta beebi kaasa ja ehk leiad just sellelt õhtult omale “teise paari käsi” ja hulgaliselt inspiratsiooni oma kõige kallimale erakordse läheduse pakkumiseks!
Üritus toimub esmaspäeval 7.mail kell 17:00. Kui plaanid tulla, siis palun märgi ennast FB üritusel osalejaks või saada email riinu@vaiksedsammud.ee ja me arvestame Sinu tulekuga.
Osaluspanuseks on 5 raha.
Kui võtad kaasa oma kandmisvahendi, siis olen väga rõõmus, kui annad sellest siin all kommentaarides ka märku. Nii saame juba ette teada, milliseid mudeleid näha ja katsuda saab!
Ootan teid väga! Jagame inspiratsiooni ja lapsekandmiskogemuset! Kandmine ühendab!
Üritust korraldab perekeskus “Väiksed Sammud” ja doula ning peretoetaja Riinu Verlin.
Jaga:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga