19.nov “Õed-vennad. Kas armukadedus ja konkurents on möödapääsmatud?”

Õed-vennad. Kas armukadedus ja konkurents on möödapääsmatud?
Hingekuu teisel emadeõhtul räägime ühises peres kasvanud laste omavahelisest läbisaamisest.
Tänapäeva pered on hoopis uutmoodi pered. Vanemate tööhõive ja lastehoiukohtade rohkus loksutab traditsioonilist peremudelit suuresti. Ehkki ühiskond väärtustab sõnades järjest enam lähedaste rolli ja me kõik teame, et perekond on tähtsam kui töö, kujuneb praktikas sageli välja, et kodust saab egode võitlustanner, kus reegleid kehtestada, korda saavutada ja ühtekuuluvust hoida on kõige raskem. Miks nii on juhtunud?
Kuidas tagada kodurahu lõputu omavahelise nääklemise, kaebamise ja kaklemise, kadetsemise ja kiuslemise õhkkonnas. Kuidas saaks juhtuda see, et ühe pere lapsed oleksid omavahel toetavad ja sõbralikud selmet üksteist lakkamatult üle trumbata ja oma õiguseid nõuda? Mida vanematena peaksime silmas pidama, kui kodurahu tahame saada ja mida mingil juhul teha ei tohiks? Kuidas aidata õdedel ja vendadel saada üksteisele suurimaks toeks kogu eluks?
Ühises vestlusringis doula ja emadusnõustaja Riinu Verliniga arutame õdede-vendade omavahelise läbisaamise teemadel  esmaspäeval 19. novembril kell 17.00.  Õhtu põik 4. 

Osaluspanus on 10 eurot.

Kui teema kõnetab ja tunned, et Sul on mõtteid, mida jagada või tunned, et vajad neis küsimustes toetust, siis oled väga oodatud.
Kui plaanid tulla klikka end FB üritusel osalejaks või saada meil riinu@vaiksedsammud.ee.

Jaga:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga