29.aprill “Lisatoiduga alustamine ja üleminek peretoidule”

Ühises jututunnis räägime beebide toitmisest. Millal tuleks alustada lisatoiduga? Milline on sobiv esimene toit lisaks rinnapiimale? Kas valida kodutoit, purgitoit, näputoit? Kuidas tagada, et laps toidust kõik vajaliku saaks? Kuidas toimetada potentsiaalsete allergeenidega? Mis siis saab, kui laps ei taha lisatoitu? Kui palju tuleks seal kõrval imetada? Kas laps vajab jätkupiimasegu? Arutame koos läbi kõik küsimused, mis loomulikku lisatoiduga alustamist puudutavad ja üles kerkivad.

Loeng toimub esmaspäeval 29.aprillil kell 17:00 Väiksed Sammud ruumides. Registreerimiseks klikka end FB üritusel osalejaks (arvestame sinuga) või saada meil riinu@vaiksedsammud.ee.
Osalustasu on 5 EUR.

Vestlusringi viib läbi doula ja imetamisnõustaja Riinu Verlin ja korraldab Sünni ja Imetamise Eesti Tugiühing ja rahastab Sotsiaalministeerium Hasartmängumaksu Nõukogu terviseteemaliste projektide kaudu.

Emade vestlusringide ja individuaalse nõustamise jätkumist saad toetada SWEDBANKI ANNETUSKESKKONNAS
https://www.armastanaidata.ee/annetan/tervis-ja-toimetulek/sunni-ja-imetamise-eesti-tugiuhing-hoolime-koos-et-rohkem-lapsi-saaks-emapiima
Annetada on võimalik nii raha kui ka preemiapunkte Üritus on reklaamivaba.
Oleme tänulikud, kui saabud õigeaegselt ning nii Sina kui laps olete hea tervise juures.

 

Jaga:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga