4. juuni “Hüpno-Sünnitus tutvustusõhtu”

HÜPNOSÜNNITUSE TUTVUSTUSÕHTU PÄRNUS!

Armas lapseootel pere! Pehme Sünni Kool korraldab Pärnus taaskord hüpnosünnituse kursuse. Mis see on? Tule tutvustustundi lähemalt uurima!

Hüpnosünnituse kursus (HypnoBirthing™ – The Mongan Method) on Eestis saanud kaheaastaseks. Meil endiselt uus, ent mujal maailmas on meetod populaarsust kogunud juba ligi 30 aastat ja 50 riigis.

Hüpnosünnitus pakub laiapõhjalist sünnituseks ettevalmistavat teadmiste ja tehnikate kogumit. See on meetod, mille abil on võimalik positiivselt juhtida oma lapseootust ja sünnitust – saades teadlikumaks lapsevanemaks, õppides enesejuhtimise strateegiaid, vabanedes hirmudest ja ärevusest – ning muuta sünnitus meeldivaks kogemuseks.

Koolitus koosneb viiest õppemoodulist, kus leiavad käsitlemist erinevad lõdvestus- ja hüpnoositehnikad, kogu füüsiline, vaimne ja emotsionaalne ettevalmistus sünnituseks.
Osaleja saab kaasa kõik loengutes käsitletud materjalid, raamatu ja lõdvestustehnikate eestikeelsed helisalvestused.
See on nii emale kui isale inspireeriv ja julgustav ühine teekond oma lapseni.

Tule hüpnosünnituse TUTVUSTUSÕHTULE ja saa teada:
• Mis on hüpnosünnitus?
• Mis on positiivne enesehüpnoos?
• Kuidas reageerib keha mõtetele ja tunnetele?
• Milline on pehme sünnituse retsept?
• Kas valu- ja hirmuvaba sünnitus on võimalik?

Koolitus algab vastavalt osalejate huvile ja kava pannakse kokku paindlikult koos osalejatega sõltuvalt sünnitustähtaegadest.

Kui soovid Pärnus sellisel kursusel osaleda palun anna endast meilitsi märku monika@vaiksedsammud.ee. Palun märgi ühtlasi, et kas tuled üksi või koos kaaslasega.

KOOLITAJA:
Kiia Paal – Pehme Sünni Kool, sertifitseeritud hüpnosünnituse koolitaja (HBCE – HypnoBirthing Childbirth Educator)
Lisainfo: https://www.hypnosynnitus.ee/kiia

MILLAL: 4. juuni kell 18:00-19:30
KUS: Stuudio Väiksed sammud , Õhtu põik 4, Pärnu linn
OSALUSTASU: 15 eurot/ pere

NB! Tutvustustund on hea võimalus oma küsimustele vastused saada ja veenduda, kas hüpnosünnitus on just see sünniettevalmistus, mis Sulle ja Su partnerile sobiks.

——————————————————————————————-
HypnoBirthing™ – The Mongad Method on hüpnosünnituse ORIGINAALKURSUS, kõige esimene programm maailmas, mis on populaarseim tänase päevani. See on laiapõhjaline sünnituseks ettevalmistav teadmiste ja tehnikate kogum, mille abil on võimalik jõuda kergema, turvalisema ja mugavama sünnituskogemuseni. Hüpnosünnituse kursusel on kindlaksmääratud maht ja sisu, et oleks võimalik tagada koolituse kvaliteet ja tõhusus. Üks kursus koosneb 5 x 2,5 h kohtumistest ja sisaldab raamatut, eestikeelseid õppematerjale ja eestikeelseid audiofaile lõdvestusharjutustega.
Eestis on ainult kaks hüpnosünnituse sertifitseeritud koolitajat (HypnoBirthing™- The Mongan Method Childbirth Educator), Kiia Paal ja Lenne Kontor, kes pakuvad hüpnosünnituse kursusi Pehme Sünni Kooli kaudu: www.pehmesynnikool.ee
Koolitajate väljaõpe tagab muuhulgas põhjaliku ettevalmistuse hüpnoosi, hüpnoteraapia võtete sihipäraseks ja turvaliseks kasutamiseks ning sünnitusabi tõenduspõhise teabe jagamiseks.

LISAINFO:
www.hypnosynnitus.ee/kursused
www.hypnobirthing.com

Jaga:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga