Siidi- ja villariided

Räägime, millistest naturaalsetest materjalidest riided on lapsele parimad ja arutame, mida talvel lapsele selga panna, et ei hakkaks külm ega palav. Mis materjalidest on parim nn soe pesu, et see oleks naha vastas mugav ja ei torgiks? Saame teada, mis erinevus on tavavillal ja meriinovillal ning kuidas hooldada villariideid, et nende suurepärased omadused pikalt kestaksid. Jagame ka kasutajakogemust erinevate firmade siidi- ja villapesu omadustest.
Lisaks räägime teemal, kui oluline on vastsündinule mütsi kandmine ning tutvustame siidist nö haldjamütsi. Seega on väga oodatud beebiootel emad, kes on beebivarustuse otsinguil ja täpselt ei tea veel, millised riided on kõige praktilisemad ja mõnusamad beebi õrnale nahale.
Oma kogemusi siidi-villamaailmast tuleb jagama Egne Ani, kelle suur huvi naturaalsest materjalist riiete vastu on tekkinud tänu kahele pisipõnnile.
Üritusel osalejatel on võimalus soetada tutvumishinnaga siidi- ja villariideid Disanalt, Ruskovillalt, Engelilt ja LivingCraftsilt.
Osaluspanus on 3 eurot.

Jaga:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga