Muutused kergusega

Tere tulemast armas sina.

Oled sa pannud tähele, et kõik muutub kogu aeg? Inimesed, olukorrad, tujud, ilm, maakera pöörleb, aastajad, teadlikkus?
Kas sa oled see, kes hoiab korda kogu aeg, et kõik oleks turvaline ja stabiilne ja korras või muutud sa koos muutustega kaasa?
Kõige suurem vastupanu inimestel on olnud läbi aegade muutustega kaasa minna. Mis siis, kui see on just see, kui sa seda valid, minna muutustega kaasa,  mis loob sulle vabaduse ja täieliku seikluse olemaks sina, kes sa tegelikult oled? Piinu valmistab meile kõikidele see, kui me võitleme muutumatuse eest ja säilitame korda, selle asemel, et koos universumi kaosega kaasa liikuda ja luua omale elu, mis on sulle elamist väärt.

Mis siis, kui see on just see, mida oled küsinud oma ellu- vabadus kõiges!
Sel õhtul tutvustan ma teile Accessi Consciousnessi vahendeid, ning loome muutuseid sinu maailmas, milleks iganes sa ka valmis oled? Oled sa valmis olema vaba koos muutustega?

Access Consciousness on teistsugune vaatepunkt elule. See lubab sul muuta kõike, mida sa oled suutnud muuta ja luua kõike, mida sa ihaldad teistsugusel ja kergemal moel. Access’i eesmärk on luua teadlikkuse maailm ja ühtsus, kus on kõik olemas ja millelelegi ei anta hinnanguid. Kas sa oled valmis laiendama oma valikute taset, mis on sulle saadaval?
Mis on Access Consciousness:
http://www.kingdomofpossibilities.eu/event/muutudes-koos-muutustega/

Võimalus on kogeda energiate muundamise lühisessiooni 20 minutit 10 eurot, mis toimub samal ajal, kui Kaidi teeb õhtust klassi koos verbaalsete muundamistega. See loob suuri muutusi kehas ja elus!

Registreerida saab end FB´s ürituse lehel osalejaks klikates või meiliaadressil riinu@vaiksedsammud.ee. Kui märgid end osalejaks, siis arvestame Sinu tulekuga!
9.detsember kell 18:00. Osaluspanus: 15 eur
Tasumine sularahas kohapeal.

Jaga:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga