27.01.18 Naisterituaal koos väestavate gongihelidega

11519036964_50043fc7fd_b

Armas sõsar, oled oodatud naiste väeringi Pärnusse 27. jaanuaril kell 15.00. Üritus toimub Väikestes Sammudes (Õhtu põik 4).

Väering on pühendatud meie sisemise väe äratamisele. Meis naistena on olemas tohutu loominguline potentsiaal, mille avaldumist meie hing igatseb kogeda. Kui me võtame seda kutset kuulda ja järgneme sellele, siis puhkeme õitsele ja meie anded saavad avaneda.

Rituaali ajal teeme ühises ringis trummihelide saatel meditatsiooni, kus rändame oma hinge algse potentsiaali juurde, ja uurime, missugused piiravad puuduseteadvuse seisundid meil selle reaalsuses ilmnemist takistavad. Loome ruumi uuele teadvusele, et see saaks avarduda ja meie sees kindla koha leida. Meditatsiooni toetavad gongihelid. Gongi tervendavad helid aitavad meil enese sees selgust luua ja meie seisundit võimendada. Nii nagu taevakehad, on ka gongid harmoonilises kooskõlas ning loovad ühtse resonantsi, viies meid tagasi oma loomupärasesse looduslähedasse seisundisse.

Naiste väering kannab tervendavat väge. Siin sünnib eriline ühisvägi, mis tõstab ja toetab ja kannab. Naisteringis saab mõnikord paljugi nähtavaks, siin võime näha seda rada, mis meile tõeliselt rahuldust pakub.

Koosolemine kestab u kolm tundi. Teata oma osalemisest hiljemalt 25. jaanuariks kas e-posti teel loomisringid@gmail.com või loomisringide FB-postkasti, et teaksime rituaali ette valmistades just Sinuga arvestada. Enne rituaali saadame igale osalejale ka täpsemad juhised. Osaluspanus on 20 eurot (tasuda saab kohapeal).

Gongihelisid loob Tiina ja rituaaliruumi hoiab Karen.

Jaga:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga