24.aprill Kombucha ehk teeseenejoogi valmistamise töötuba Pärnus

Selleks, et ammutada tarkusi, kuidas ise kombuchat kodus valmistada, kutsun teid kombucha valmistamise töötuppa, kus õpetan iidseid tarkusi ja nippe. Töötuba sobib nii neile, kes pole kunagi kombuchat ise teinud kui ka neile, kes lihtsalt tahaks mõnusas seltskonnas uusi nippe ja teadmisi saada.

Töötuba toimub 24.04.19 kell 17:30-19:30 Pärnus perekeskuses Väikesed Sammud, aadressil Õhtu põik 4

Töötuba viib läbi Säsi Pruulikoja kombuchameister Piret Kõima.
Olen saanud oma teadmised tehes koostööd erinevate riikide teadlastega sh Kanada ühe suurima kombucha pruulikoja asutajaga. Tänaseks on minu käe all valminud tuhandeid liitreid kombuchat, mis on andnud mulle suurepärase võimaluse tutvuda veelgi lähemalt teeseene hingeelu ja tujudega. Minu jaoks on kombucha üks täiuslik jook, mis sobib eriti hästi meie joogivalikusse aastaajal, mil kõik värske ja kasulik ei ole enam nii hästi kättesaadav. Samuti paelub mind see müstiline pool ja teadmine, et teeseen on täiesti elus, oma tujude ja tahtmistega, kuid kui leida hea koostöö, siis annab ta meile väga maitsva joogi.

Töötoas räägime:
1) Mis on teeseen ja miks on teeseenejook kasulik ja väge täis jook?
2) Milline on õige teeseen ja millele tähelepanu pöörata, kui endale teeseene koju toote?
3) Kuidas teha ühte tõeliselt head teeseenejooki, et see maitseks hästi, säiliks ja oleks kasulikku väge täis?
4) Peatume natuke pikemalt teemal ja avastame, mida huvitavat veel teeseenega või äädikaseks läinud joogiga teha.
5) Loomulikult maitseme Säsi kombuchat, teeme mõne vahva kokteili ja räägime ka muudest maailma asjadest 🙂

Osaluspanus on 15 eurot.

Töötoas osalemiseks on oluline eelnev registreerimine. Töötuba toimub väikeses hubases saalis, seega osalejate arv on piiratud.

Enda osalemise soov edastage e-posti teel info@sasi.ee või kirjutage Facebookis „Säsi Kombucha ja Vesikeefiri“ lehekülje sõnumitesse.

Ootan väga kohtumist kõikide kombucha huvilistega! Koha peal on võimalik osta hea hinnaga väga kvaliteetset teed kombucha tegemiseks, samuti võtan kaasa ilusad ja hea tervise juures teeseened ning loomulikult ka Säsi kombuchat!

Jaga:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga