8.aprill “Homöopaatia tita ravimisel- mis see on ja kuidas töötab?”

Homöopaatia on leebe ja holistlik raviviis, mis beebide ja väikelaste ravimisel järjest enam populaarsust kogub. Ehkki selle raviviisi ümber on palju spekulatsioone ja vääritimõistmisi kinnitab kasutajate kogemus positiivset toimet ja paljudel on ravimikapis allopaatiliste ravimite kõrval või nende asemel ka homöopaatilised ravimid.
Milline on terve laps? Mis on homöopaatia ja kuidas see toimib? Kuidas homöopaatilist ravimit määratakse ja millised on homöopaatilised esmaabiravimid, mis võiksid olla olemas igas lastega kodus? Kust hankida ja kuidas hoida homöopaatilisi ravimeid? Kas homöopaatiaga saab last kahjustada?
Paaritunnisel ühisel kohtumisõhtu räägime põhiprintsiipidest ja jagame mõtteid ja kogemusi. Õhtut viib läbi emadusnõustaja ja kogemustega kodukasutaja, homöopaatiakoolituste läbiviija ja korraldaja Riinu Verlin.

Loeng toimub esmaspäeval 8.aprillil kell 17:00 Väiksed Sammud ruumides.
Kui teema pakub Sulle huvi, siis klikka end FB üritusel osalejaks või kirjuta meil aadressil riinu@vaiksedsammud.ee.

Osaluspanuseks on 10 eurot.

Palun suhtu oma osalejaks registreerimisse vastutustundega. Registreeri pigem siis, kui kindlasti oled tulemas. See väldib olukorda kus kõik tullasoovijad ei mahu tulema, aga saal on pärast siiski tühjavõitu.
Loodan, et mõistad!

Jaga:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga