31.mai Praktiline kursus “Ärata oma vägi!” tutvustusõhtu

Juba tuleval sügisel, kui päikseline suvi on möödas ja ööd jälle pimedamaks lähevad, saab alguse uus, terve talve kestev põnev naistekursus. See on võimalus üks kord kuus aeg enda jaoks maha võtta ja oma sisemist tarkust ja naiselikku väge tundma õppida.

Praktiline kursus “Ärata oma vägi!” on mõeldud ainult naistele, kuna naised suudavad teha imesid oma meeste, pere ja ühiskonnaga. Me oleme loodud andma, hoidma, teenima. Selleks, et armastust teistele jagada, tuleb aga hoida ja armastada kõigepealt iseennast. See pole lihtne, sest kaome igapäeva saginasse – töö, pereelu ja siis kusagil kõige all olen MINA, kui aega üle jääb…
Kuidas siis jõuda oma sisemise väeni ning võtta see oma elus kasutusele?

Praktiline kursus “Ärata oma vägi!” aitab Sul näha vastuseid nendele küsimustele ja annab Sulle võimaluse koguneda koos teiste väekate naistega turvalises ruumis, et jõuda iseenda sügavusteni ning äratada väekas Naine iseendas.

Kursus saab toimuma üks kord kuus septembrist maini reedeti kell 18.00 – 21.00.
Igal kohtumisel tegeleme teemadega, mis mõjutavad Sinu elu tulevikus:
– Keha, hing ja vaim. Mis need on?
– EGO ja vaim. Kuidas teha vahet?
– Väeloomad ja kaitseinglid
– Lapsepõlv
– Hingehaavad
– Suguvõsa tervendus
– Andestamine
– Suhe kui peegel
– Armastus – südame avamine

Kui Sa tunned, et oled oma elus just selles punktis, kus sooviksid rohkem teada ja kogeda, siis tule, reedel 31.05.2019 kell 18.00, Õhtu põik 4 ja saa teada, mida kursus endast täpsemalt kujutab.
Kui oled tutvustusõhtule tulemas, siis piisab kui märgid ennast FB ürituse all osalejaks või saada mail liina@vaiksedsammud.ee .

Tutvustusõhtu on tasuta!

Praktilist kursust “Ärata oma vägi!” viib läbi Liina Hagi, kes on refleksoloog ja Reiki terapeut.

Jaga:

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga